29 Kasım 2011 Salı

Adam olacak çocuk


Daha "bacak kadarken" eline almış gitarını Jimmy Page. Sonraki yıllar tüm dünyanın pür dikat izlediği ,melodileriyle aşık eden, duygulandıran yada düşündüren adam işe erken koyulmuş anlaşılacağı üzere. Yüzündeki mutluluk, gözlerindeki parıltı yaptığı ise şeyi de sevdiğini gösterir gibi. Ama erken bıraktı sanki Jimmy baba. Daha onu görmek isteyen, ondan birşeyler duymak isteyen ya da yeni bir şeyler üretmesini bekleyen bir sürü insan var dünyada. Onun akranları hala ortalıklarda ya da yeni yeni müziği bırakıyorlar. Ki bence müzik gerçekten sevenler için pek bırakılacak bir şey değil. Ama bilemeyiz tabi işin aslını astarını perde arkasını. Bilinen bir gerçek var ki Robert Plant ile araları limoni hafiften. Bu yüzden belki kurunun yanında yaş ta yanıyor ve bu dahi adamın ürettiği şeylere (eğer üretiyorsa hala) müzik severler ulaşamıyor. En son hatırladığım Robert Plant ile birlikte Atlantic Records'un kurucusu olan Ahmet Ertegün için sahne almış olmasıydı. Pehhh yıllar çok çabuk geçiyo, biz büyüyoruz yaşlanıyoruz da bizim sevdiğimiz şeyleri de özler hale geliyoruz.


Yaşa Lady Gaga yaşa Justin Bieber ..

10 Kasım 2011 Perşembe

Yetenek ?!

Yetenek gerektiren bir hamle canım dostum Burak Arda'dan geldi. Ok demir ile 20 puan arasına sıkışınca yukarıda gördüğümüz bu görüntü çıktı ortaya.

İlk zamanlar kim kime dum duma oynadığımız dart, artık bizim için spor haline geldi. Düzenli olarak haftanın 3-4 günü antreman niyetine bira ve kızartma tabakları eşliğinde yaptığımız bu spor eğlenceden çok bir rekabet de oluşturmaya başladı. Başlarda kızların "fasulye" olarak gözüktüğü oyunda son şampiyonlardan biri kızlarımızdan Nihan olunca herkes başını öne eğip " Ben nerde yanlış yaptım ? " demeye başladı.

Tabisi oyunun en eğlenceli kısmı ise 301 puan olup kazanmanın yanı sıra daha yüksekte olan birinin puanına yetişip onu sıfırlamak. 280 lerde sıfırlanan dostlar olduğu gibi benim gibi 10 raundluk bir oyunda 5 kere sıfırlananlar da oluyor.

Aşkın Meyvesi


Şu çifte baktığımda kim güzel kim çirkin herkes kadar idrak edebiliyorum da kafama takılanlar var. Steven Tyler'ın zaten çok tartışılacak bir tarafı yok, ama bu çiftin meyvesi diyebileceğimiz Liv Tyler kimden nesini almış nasıl bir karışım olmuşta Liv Tyler olmuş gerçekten anlamak zor. Hadi anne olan Bebe Buell'ın güzelliğini falan tartışmayı bir kenara bırakalımda Steven Tyler'ın ağız yapısını hangi canlı türünden aldığını öncelikle tartışalım. Allah'ın bir hikmeti demekten başka bir şey diyemiyo insan.

Not : Arkadaş Liv Tyler'da kim nasıl bir şey falan diyen varsa hemen şuracıkta bilerek ufak olarak verdim ki halk galeyana gelmesin, sakinlik hüküm sürmeye devam etsin.

8 Kasım 2011 Salı

Efsane Geri Döndü


Gerçek Kesit dizisinden tanıdığımız ve kalplerimizde taht kurmuş olan Cahit Kaan Kaşıkçılar nam-ı diğer "Sarıbıyık" karşımıza Smackdown olarak bilinen Amerikan güreşlerinin ülkemizdeki versiyonuyla çıktı. Müthiş konuları ele alan ve dikkatle izlenmesi gereken oyunculuklara sahne olan Flash TV klasiği Gerçek Kesit ile yıldızlaşan (?!) Cahit Kaan Kaşıkçılar, yeni yayın döneminde ekranlarda yerini alan güreş programında genel koordinatör olarak görev almakta. Ringlerde izlediğimiz yıldız isim oyunculuğunu bu sefer farklı bir alanda sergilemekte. Bundan önce kick boks yayınları yapan kanalda sunucunun ve yorumcuların
" antremanlarda hayvan gibi çalışıyor " tarzı yorumlar yaptıkları hala hafızalarda yer almakta. Ama dövüş sporları artık Cahit Kaan Kaşıkçılar ile birlikte çok farklı bir kulvara taşınmış gibi gözüküyor.